Gratis verzending vanaf €75
Elke week nieuwe collectie
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Niet goed? Geld terug!

Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen

Amouro
Postbus 69178

Retourvoorwaarden

  • Retourneren & ruilen kan in 14 dagen.
  • Omruilen kan alleen voor hetzelfde product in een andere maat en of kleur.
  • Producten dienen ongedragen te zijn, alle tags zijn nog bevestigd en met de originele verpakking.
  • Producten dienen in een verkoopbare staat te zijn, is dit niet het geval dan kunnen er kosten worden berekend.
  • Sale artikelen kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Retourrecht 

Je hebt 14 dagen om een product te passen, bekijken en beoordelen. In deze 14 dagen mag je jouw product zonder reden retourneren, zorg ervoor dat je het product binnen deze 14 dagen terug opstuurt. Het duurt 2 tot 5 werkdagen tot het geld op jouw rekeningnummer staat nadat wij jouw retour hebben ontvangen. Wij bieden op dit moment geen gratis retourservice aan.

Omruilen

Om een product om te ruilen geef je dit aan op het formulier. Omruilen kan voor hetzelfde product, geef aan op het formulier welke maat en of kleur je zou willen hebben. De verzendkosten voor de eerste keer van het opsturen van een omgeruild product naar jou toe, hoef jij niet te betalen. Formulier kwijt? Het formulier staat in de bijlage van de mail die je ontvangt wanneer je een bestelling plaats, kan je het formulier niet vinden neem dan contact met ons op.

Formulier

Naast je bestelling ontvang je ook een formulier aan de hand van dit formulier kun je jouw bestelling retourneren of omruilen. Geef naast de producten een van de retourscodes aan die vermeld staan op het formulier. Wil je een product omruilen? Geef dan de gewenste kleur en of maat aan naast de retourscode. Het formulier is ook te vinden in de bevestigingsmail die je ontvangt wanneer je een bestelling plaatst.

Terugsturen

Terugsturen kan je zelf doen. Het adres is Amouro Postbus 69178, je kunt bij ons niet kosteloos retourneren. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.